Over ons

Bluetrace is een connectivity provider en gespecialiseerd in het optimaliseren van (IT-)processen bij bedrijven. We hebben veel klanten in de recreatie- en sportbranche en bedienen sinds kort ook scholen met ons state-of-the-art concept. Dit leveren en onderhouden WiFi-netwerken en bijbehorende applicaties, alsmede chromebooks en laptops met de daarbij behorende aanvullende diensten. Tenslotte zijn we een autoriteit op het gebied van telefoniediensten in de cloud.

Bluetrace is onderdeel van de Moreless Group, een onafhankelijke en progressieve zakelijke onderneming. Zij investeert in bedrijven die innovatieve doelstellingen nastreven op het gebied van hoogwaardige technologische activiteiten.

Team

Bluetrace vervult een rol binnen een branche die innovatief en daardoor dynamisch is. De expertise en feeling met het product zorgen ervoor dat de organisatie van Bluetrace in staat is om in te spelen op iedere behoefte van de klant en ontwikkelingen in de markt. De medewerkers van Bluetrace zijn de stabiliserende factor. Bij ons kunt u rekenen op grote mate van inzet, betrokkenheid, expertise en inlevingsvermogen. Samen gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Maak hier alvast kennis met ons team.

Meer informatie

Partners

Wij werken samen met verschillende organisaties om onze producten te realiseren. Bekijk hieronder wie onze partners zijn en met wie wij ons aanbod hebben gecreƫerd.

Meer informatie

Vacatures

We zijn altijd geĆÆnteresseerd om uitzonderlijk talent te ontmoeten.

Meer informatie

Privacy

Voor haar klanten installeert Bluetrace WiFi-access points. Een eindgebruiker (gast) kan alleen dan gebruik maken van het draadloze internet indien deze expliciet akkoord gaat met de voorwaarden van de aanbieder (Opt-In). Deze voorwaarden zijn altijd te downloaden en te bewaren. Aangezien Bluetrace support verleent voor haar klanten, heeft Bluetrace de beschikking over data welke in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens verwerkt/bewerkt dienen te worden. Hiertoe heeft Bluetrace een privacy beleid ontwikkeld.

Meer informatie

Cookies

Bluetrace respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website.

Onze website biedt op verschillende plaatsen mogelijkheden tot interactie. Zo kunt u formulieren invullen om contact met ons op te nemen of u in te schrijven voor activiteiten of workshops. Deze door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt. Uw gegevens worden zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is voor het doel waarvoor u die gegevens hebt verstrekt.

U heeft het recht om de informatie die wij van u hebben op te vragen en (indien nodig) aan te passen. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via het mailadres info@bluetrace.nl


Meer informatie