Bluetrace vervult een rol binnen een branche die innovatief en daardoor dynamisch is. De expertise en feeling met het product zorgen ervoor dat de organisatie van Bluetrace in staat is om in te spelen op iedere behoefte van de klant en ontwikkelingen in de markt. De medewerkers van Bluetrace zijn de stabiliserende factor. Bij ons kunt u rekenen op grote mate van inzet, betrokkenheid, expertise en inlevingsvermogen. Samen gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie. Maak hier alvast kennis met ons team.

Norbert de Kort – General Manager

Norbert is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van Bluetrace. Norbert is iemand die probleemoplossend denkt en zijn focus ligt op klanttevredenheid.

Feike Liemburg – Business Development Director en CTO

Of het nu gaat om een perfect werkend WiFi-netwerk via coax of glasvezel, het aanleggen van snel internet in een buitengebied, het kunnen stemmen op de ‘Man Of The Match’ of het bestellen vanaf je smartphone, Feike zorgt er voor dat dit mogelijk is!

Robbert Pouw – Operations

Binnen het team van Bluetrace is Robbert verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten bij  klanten. Met een professioneel en divers team van programmeurs en installateurs kan Bluetrace de meest uiteenlopende vragen van de klant beantwoorden.

Paul Moreau – Chief Security Office

Paul is verantwoordelijk voor de veiligheid van onze systemen alsmede de data-generatie en -transport binnen deze systemen.