Producten

De wereld om ons heen begint zich op digitaal niveau steeds verder te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat leerlingen, scholen en leerkrachten de mogelijkheid hebben om zich te kunnen mee ontwikkelen. Goed en veilig internet alsmede slimme inzet van digitale leermiddelen en andere digitale oplossingen zijn hierbij van groot belang.

Professionele WiFi

Voor juffen, meesters, klasse-assistentes, leidinggevenden, maar ook voor leerlingen is toegang tot snel (draadloos) internet inmiddels essentieel om lessen te kunnen geven/te volgen, te kunnen bellen, te kunnen e-mailen, etc. Met Bluetrace WiFi biedt u razendsnel internet om dit te bewerkstelligen. Wij helpen u graag bij het installeren van zo'n WiFi-netwerk.

Telewerken

Met een remote access point (RAP) oplossing kan de leraar thuis telewerken. Hiermee is er een eenvoudig en veilig toegang tot alle nodige systemen om ook thuis álle schoolzaken af te kunnen handelen. Zonder extra instellingen of ingewikkelde software, gewoon net als op school. Een ideale en veilige extensie van het school netwerk, met een minimale beheerinspanning voor de school en zeer simpel in gebruik voor de leraar. Gewoon een RAP (kastje) meegeven aan de leraar, aansluiten op internet thuis, en het is geregeld.

Schoolmate

Binnen ons connected school concept beiden we ook de ‘schoolmate’ aan, dat is de betaalbare oplossing voor langdurig zieke leerlingen. We doen dit op basis van bestaande componenten , 3 x HP Chromebook , met ingebouwde IP camera en microfoon, 1 x thuis, 1 x in de klas op buro leerling, 1 x voor leraar en een actieve Google hangouts groups-sessie (Gratis software).

Telefonie

Met een scala aan mogelijkheden, waaronder: wachtrijen en keuzemenu’s, voicemailsysteem, openingstijden, welkomstboodschap, routeringen, free-seating (inloggen op elke werkplek), fixed-mobile account, koppeling van uw bestaande mobiele telefoon aan de telefooncentrale, meeluisteren, videobellen, gespreksopname per account, 12 maanden opslag van gesprekken, virtuele telefooncentrale (cloud), bezetting andere toestellen in beeld, draadloos toestel, SmartPhone App en voicemail indien App niet aan staat.

Chromebooks

Speciaal ontwikkeld voor scholen: val- en knoeibestendig met een batterijduur tot 12 uur en een robuust toetsenbord.

Security

Middels een applicatie welke realtime aangeeft waar exact de chromebook zich bevindt, welke gebruiker hieraan gekoppeld is en welke applicatie in gebruik is.

Lockers

Middels verrijdbare, afsluitbare kasten. Bevat 16 tot 30 individuele vakken, elk voor een chromebook. Elk vak is voorzien van zijn eigen stroomcontact

Beveiligingscamera's

Voor binnen en buiten met pro-actief meldingsysteem.

GPS stickers

Ter voorkoming van inbraken met daarop teksten als: camera bewaking, proximity bewaking, WiFi location based en GPS- beveiligde apparatuur.

anti virus en spam

Waarmee tevens het internetverkeer en -gebruik geregeld kan worden zodat ongewenste websites afgeschermd kunnen worden voor leerlingen en andere gebruikers.

Management console

Voor eenvoudig, eenduidig en centraal beheer van chromebooks.

Business intelligence

Rapportages op gebruik- en gebruikersniveau, management-dashboarding voor netwerkbeheer, beveiliging, onderhoud, monitoring en een centraal configuratiesysteem.