Voor juffen, meesters, klasse-assistentes, leidinggevenden, maar ook voor leerlingen is toegang tot snel (draadloos) internet inmiddels essentieel om lessen te kunnen geven/te volgen, te kunnen bellen, te kunnen e-mailen, etc. Met Bluetrace WiFi biedt u razendsnel internet om dit te bewerkstelligen. Wij helpen u graag bij het installeren van zo'n WiFi-netwerk.

Onze core business is connectivity. Wij zijn begonnen als WiFi-leverancier. Vanwege de dynamiek van connectivity zijn we ons altijd door blijven ontwikkelen. Tegenwoordig is iedereen 24/7 online en razendsnel internet is een vanzelfsprekendheid geworden.

Onze nieuwste WiFi-hardware is van HPE/Aruba en bevat software waarmee u het netwerk eenvoudig kunt beheren en monitoren, ook op afstand. Tenslotte leveren wij een scala aan rapportage-tools waarmee inzicht verkregen kan worden in het functioneren van de access points, het aantal clients en de dekking van de WiFi.

De mogelijkheden van WiFi:

• Het WiFi-netwerk is makkelijk uit te breiden
  • Rapportages uitdraaien over het gebruik van de WiFi
  • Managementtool voor overzichtelijk beheer en monitoring
  • Professionele beveiliging
  • Centraal configuratiesysteem

De te maken koppelingen met Bluetrace WiFi:

• (Beveiligings)camera’s
  • Schermen
  • Gebouwbeheersystemen
  • Smart LED
  • Telefonie